När spegeln sprack


Fredag. Den här veckan har gått vansinnigt fort. Känns som om jag inte hunnit med hälften med vad jag ska. Igår var det stormvindar här ute på ön, vilket gjorde att man fick hålla sig inomhus och jobba. Jag gjorde även ett försök med att montera en spegel i badrummet, vilket gick åt fanders då vägen var så pass böjd så spegeln sprack. Tack för det televerket!

Det var en golvspegel från IKEA, den största dom har, som jag tänkte skulle bli bra på badrumsväggen. Allt för att spara plats ute i hallen. Men icke, den sprack som sagt efter en stund på väggen, så nu ska den ut! Jag orkade inte ta tag i det igår kväll, jag fick helt enkelt ett psykbryt när det inte gick som jag ville.

Men det är ju som folk säger "-Ny dag och nya tag".

Nu ska jag ta tag i min frukost och efter det ska jag ta tag i dagen! Ha en fin fredag!!

Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Liss sa…
Jätte fin blogg du har, ska läsa igenom den nu! Ha en bra dag!