Memoto - Ett nytt sätt att blogga i framtiden?


Vilken födelsedagspresent! Jag har fått en sak som jag nämnde för mina vänner för ett tag sedan. En Memoto.

Det är en kamera som skjuter av en  5 megapixelbild varje 30:e sekund och lagrar dessa på en server. Med hjälp av en app kan man sedan gå in och kolla saker man gjort, vad som hänt eller lägga direkt till sociala medier. Hur den fungerar? Kolla videon här>>

Den lanseras i maj och kostar 279 USD, kan beställas här>>

Bilderna läggs upp per datum och jag ser ju en hel del fördelar med detta, både som komihåg och en loggbok där jag varit, tagit del av och annat. Personligen ser jag ju det som ett bra redskap för jobb (se över ytor och lokaler), mässor och en hel del annat att komma ihåg. Det är ju inget som jag tror jag kommer att kunna använda bildmässigt, men det återstår att se. Tekniken går ju framåt, så det kanske blir riktigt bra bilder. Även om jag alltid prioriterar fina bilder, så kan jag ibland glädjas över en bild som inte är stylad,retuscherad eller åtgärdad. Tagen i ögonblicket.

En utvärdering kommer!

Jag fick en antracitgrå av N, Z och M, med leverans i maj. Uj, vad jag längtar efter den redan.

Tusen tack kära ni för den här födelsedagspresenten.
Bilder: Memoto.com


Kommentarer

Anonym sa…

Vad kul idé!! Vet du vart man köper den och vad den kostar??

Kraaam
Angelica
@Angelica

Den kostar 279 dollar och kan köpas via deras hemsida (länk ovan).

Memoto lanseras i maj i år, så den kan bara förbokas/beställas.

/ Henrick
Anonym sa…
Ok!! Ska kolla!!
Tack för hjälpen!! :-)
Anonym sa…
Bra 1:a aprilskämt!
/Karin