Frossa ur en skål en söndagsmorgon.


Söndagsfrukosten är nog en av de dagar som jag äter frukost. Jag är urdålig på att äta tidigt, däremot får det gärna gå en timme eller två, och då är jag hungrig som en varg. Och då blir det frukost a´la lite senare, typ.

Som den här söndagen, jag står ju i stort sett upp runt halv sex, sex, alla dagar i veckan, men inte idag. Uppe vid 8, vilket är sovmorgon, och sedan göra en sån där frukost som man skulle vilja äta varje dag, men aldrig tar sig tid, bör, eller kan äta. Bacon och ägg. Det är ju så galet gott. Till det yogurt, juice och nybakt bröd.


Alla hälsofreak kommer nog att kasta sig över mig om allt från fett, salter och sent ätande av frukost. Men det är ju så jag är. Dessutom är det gott att kunna frossa ur en skål en dag i veckan. Jag hoppas du får en riktigt fin söndag en dag som denna.

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer

Anonym sa…
Ät på du! Min far körde det konceptet alla veckans dagar i alla år och han blev 94! Hade bättre värden än sina 30-åriga hårt tränande juristkolleger när han gick i pension t.o.m hi, hi! Kraftig men inte fet var kroppskonstitutionen. Men kanske han bara hade sina gener att tacka.
Äta när man är hungrig, inget konstigt med det. Hoppas du börjar krya på dig. Beklagar sorgen i förra inlägget. Kram
Frida sa…
Åh vad gott det där såg ut! Älskar helgfrukost när man precis som du säger, kan vänta någon timma och sen göra en rejäl frukost! Fast jag äter frukost på vardagarna med, är hungrig så fort jag kliver ur sängen, haha, men då blir det bara snabba tråkiga mackor.