Behind the scenes


Kamerastativet har numera blivit en möbel här hemma i stugan. Igår var det ett magasin som ville ha lite bilder, och som vanligt så är det snabba puckar som gäller. Jag är nöjd med min Canon 600 D, förutom att jag verkligen skulle behöva ha ett nytt objektiv. Men den funkar.


Det är oftast såhär det ser ut. Nån hund som snarkar och drar sig i någon soffa. Man vill ju oftast inte flytta på killarna, men vad gör man inte för ett jobb? Jag försöker att inte flytta runt saker för mycket, för det är ju inte som det ser ut i verkligheten, däremot så möblerar jag ju om och fixar typ 1 gång i månaden ändå.


Kenzo snarkade på så mycket så jag beslöt att inte flytta på honom, och visst ser det skönt ut där han ligger. Det blev en hel del andra bilder som skickades iväg, få se vilka som kommer att användas.

Bilder: Mobilbilder Henrick Eriksson

Kommentarer

ha,ha...fina hundar !!

och sitter just med en kopp kaffe och läser om dig i senaste numret av Femina...snyggt och intressant reportage !

ha en fin dag
Pernilla