måndagen den 4:e mars 2013

Total katastrof


Visst ser det gott ut? Det är det inte. Jag försökte baka bröd på något glutenfritt mjöl men det blev ju total katastrof. Jag har aldrig sett något liknande. Enligt förpackningen så ska brödet bli ungefär som "vanligt" bröd och man kan baka ut det som vanligt. Yeeeeah right!

Det enda jag kan likna det med är en kompakt ost, a´la skumgummidyna till båten. Nej det blir då inget mer sånt där bröd, får utforska andra alternativ tror jag, för det här är ju inte ätbart. Tror inte ens fåglarna kan sätta näbben i det här. 

Bild: Henrick Eriksson



6 kommentarer:

Bull farmor sa...

Oj då ja det ser ju inte så gott ut!! Men du får prata med Alexandra hon bakar glutenfritt!!!!

Monica sa...

Du kanske kan ha dem till underlägg:-), ser ut lite grann som de i trä:-)

PIAZZAN sa...

ha,ha...nej det såg allt annat än ätbart ut !!

Ha en fin vecka .
/ Pernilla

pilotfrun sa...

Kasta att i soporna:) Kan tipsa dig om Cecilia Broms bliss mixer om du vill baka glutenfritt. De går under namnet Blending bliss och är faktiskt det godaste glutenfria som jag har ätit.

Rebecca

Helens Universum sa...

Jag var säker på att detta var en mogen lite"utsmält" camembert, men så läste jag bröd?! Komiskt!
Hoppas det lyckas bättre nästa gång!
Kram Helen

Miriam sa...

Oj oj, såg inge vidare ut. Spana in 56kilo-bloggen (http://56kilo.alltforforaldrar.se), massor med vetemjöl-(och socker)fria recept! :-)