Svart och vitt i kombination med trä.


Jag har ju bara svart och vitt hemma, vilket jag kombinerar med trä. Jag är ju helt förälskad i träsvamparna från Trine Find, då de är både fina i sina former som i sin trärena färg. De har fått sin plats på en gammal träbricka jag hittade på en resa.

I vardagsrummet har det kommit till lite kuddar, enfärgade sidenkuddar från mikmak och grafiska mönster från ELCE Stockholm. Svart och vitt, som vanligt. Då mitt hem varit med i några tidningar och på nätet så brukar det alltid komma kommentarer om att mitt hem inte är något hem för hundar och liknande (då det är vita golv och vita möbler). Men jag har ju två hundar själv, bor ute i naturen på västkusten där det inte alltid är så torrt väder, och det funkar. Så nog kan man ha vitt även om man har två vildingar till hundar.


Jag gillar ju kombinationen avart och vitt i grafiskt, tillsammans med industrimaterial. Det känns stabilt på något sätt. Jag är ju ute mycket och pratar om trender, både i media och föreläser, och när folk frågar hur jag har det hemma, om jag följer färgtrenderna, så är ju svaret nej. För att kunna tänka när jag jobbar med tex. färgsättning, så kan jag inte ha för mycket färg runtom mig. Jag vill inte bli påverkad när jag gör analyser och skissar på projekt. Jag älskar färg, men inte att bo i det.


Köket fick två gamla damaschaner i turkost och grönt. Det tillsammans med den gröna keramikkannan är den färgklick som får tillstånd att flytta in.

Just nu håller jag på med en del roliga projekt som innefattar färg, både de kurser i färglära som kommer nu i april/maj, och på det både reportage och inredningsjobb. Så nog får jag ta del av färg ändå ;-)


Foto: Henrick Eriksson

Kommentarer

Det är samma sak här. MEN när en stor bullmastiff smyger upp i vita soffan så är det inte lika vitt längre, haha :)Tur det finns tvättmaskin...
Hoppas allt är bra med dig!
Kram Vanja.
Kul att få se lite fina glimtar från ditt hem :)
Anonym sa…
Härligt hus du har.
Dina gamla glasflaskor hur fick du dem rena? Har en stor brun som man haft till att jäsa vin, får inte den fin inne i /
Glad påsk.
Från en som jobbar hela helgen som på det viktigaste vi har i Svergie.
Hälsningar. Från Lisa