Muffinskalas!


Sådär, nu blev det ett gäng idag med. Jag gjorde päron och pistage och körsbärsmuffins. Jag hade så galet tråkig fantast så de ser banne mig ut som de jag gjorde härom veckan. Enda skillnaden är ju att jag slog i en vimpel av washitejp i toppen på dom. Men, men, goda är dom.


Receptet är det samma som jag alltid gör, glasyren likaså. Enda skillnaden är att det är finmald pistage och konserverade päron i den ena, och syltade körsbär i den andra. Det är ju ruskigt enkelt att bara byta ut innehållet på en "bas"muffins. Det var faktiskt en kommentar på facebook som fick mig att testa päron och pistage. Tack Roger!Efter helgen så blir det tårta som gäller. Kanske något åt påsk eller vår. Vad tycker du?

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Bull farmor sa…
Oj va goda dom var!!!