Inget gult!


Nu har jag ju visat påsk så det räcker och blir över. Det här är nog det sista jag gör i år med påsktema (tror jag, såvida att jag inte kommer på nåt otroligt smart eller roligt). Det är de bilder som jag gjorde för Sagaforms facebook och blogg. Pasteller och rutigt och helt utan gult.


Nja lite gult är det nog i de små chokladäggen, men inte i själva produkterna eller uppställningen.


Nu ska jag försöka ta lite helg, jag ska in till Göteborg idag för att hämta lite saker, sen blir det raka vägen hem till torpet igen. Jag har en hel del bilder och texter som skall vara klart innan helgen, så jag får ligga i lite extra idag så jag slipper sitta med det under påskhelgen.

Jag hittade dessutom en sak, som är helt otroligt häftigt, vilket jag ska dela med mig av under morgondagen. Vad det är får du se i morgon. (Gud vilken cliffhanger va!)

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Vilka härliga ägg:)
Glad påsk
Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se
Unknown sa…
Härliga bilder!! Ja här hemma går påskdukningen i pastell:).
GLAD PÅSK!!
//Nadia