Idag hälsar jag på hemma hos Ylva Skarp.


Idag hälsar jag på Ylva Skarp uppe i Leksand. Det ska bli kul att träffas, då vi inte setts sedan Formexmässan nu i våras. Att träffa kreativa människor är ju så givande och ger sån energi, och med det jag såg på mässan så är det riktigt spännande att göra ett hembesök hos Ylva.


Nu när jag är "hemma" i Dalarna så bor jag hos min mor, och det är riktigt skönt att bli lite ompysslad ;-) Det är ju så sällan som man beger sig upp till Dalarna så det gäller ju att passa på. I morgon så är det jobb igen, först en kortare föreläsning på Colorama i Avesta och sedan blir det en 90 minuters trendföreläsning på Köket i gränden, Avesta, klockan 17:00.


Det är lite speciellt att få vara hemma i dalarna och träffa släkten och bara vara. Jag längtar hem ibland till tempot och landskapet, även om den känslan släpper lika fort som den kom upp, jag trivs ju otroligt bra på Orust trots allt.

Nu är det dags att hoppa i bilen och åka upp till Ylva. Hoppas du år en rikitgt fin fredag!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer