Idag bygger vi lakritsfestival.


Idag är jag i Göteborg och bygger och kollar av det sista inför helgens lakritsfestival som går av stapeln nu lördag och söndag. Jag är ju medarrangör vilket gör att det blir en hel del att se över och arbeta med idag. Vi har ju förberett den här festivalen länge nu och allt ligger på banan.

Det blir många utställare som kommer bjuda på smaker och kombinationer som känns riktigt spännande, och vi har en lakritshall, en chokladhall och en delikatesshall under samma tak. Allt på Elite Park Avenue Hotel uppe på Avenyn.


Intresset för festivalen är riktigt stort både från besökare, företag och media, så det är roligt att kunna vara med på en sån sak, som skapar ett så stort intresse. Jag älskar ju lakrits, så det kändes ju rätt att ge sig in i lakritsvärlden. 

Man har fått lära sig otroligt mycket om lakrits, allt från beredning, odling till smaker och varianter. Nu kommer jag ju inte att hinna med det, men jag hade velat gått på några av de längre provningar som hålls, då det både är lakrits och choklad som provas ut. 

Vill du veta mer om festivalen så finns vi på facebook och med hemsida.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Mums! Det kanske man skulle gå på...
Lycka till! Ligger fortfarande sjuk annars skulle jag gått.
Anonym sa…
Jag älskar lakrits och choklad. Kommer apselut!
/Elna
Var på en lakritsfestivalen i Sthlm förra året. Riktigt bra och lyckat!
Hoppas ni får det toppen!
Kramar från Victoria på www.victoriasprovkök.se