Graphic sunday


Redan tidigt i morse så bestämde jag mig för att inte göra något som var jobbrelaterat. Det blev en riktigt skön dag ute i trädgården och i tvättstugan. Påsken är snart förbi och det känns på nåt sätt skönt. Jag insåg idag, när jag gjorde tårtan för i morgon, att även den nog kommer få en svart/vit/grå ton över sig. Tror jag fått min färgdos av påskris och färgade ägg.


Det är en vardagslyx att kunna få hänga tvätten ute i solen på ett klädsträck. Men idag räckte inte linan till riktigt, så det gamla plommonträdet har fått fungera som torkställning, och det fungerade riktigt bra det med. 

Nu är allt tvättat, grunden till tårtan är klar och hemmet i ordning inför morgondagen, utifall det skulle dyka upp någon. Annars lär jag ju bli mätt på tårta kan jag ju säga ;-))

Nu blir det till att slappa i soffan, se lite film och försöka koppla av lite. Det värsta när jag gör det är att jag får så mycket ideér hela tiden. På nya projekt, på roliga samarbeten och vad jag ska leta upp för att ta in i butiken. Men, men, dra i bromsen!

Ha en fin kväll! 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer