Göteborgs Lakritsfestival


Nu i helgen var festivalen i full gång. Med massor av besökare och fantastiska utställare så blev det en helt otrolig helg. Allt rullade på som planerna, vilket var kanon. TV4 Göteborg var på plats, GP likaså och många andra inom media, vilket kändes väldigt kul. Men främst alla besökare. Helt otroligt vilket intresse för lakrits och choklad det finns i Göteborg med omnejd på 10 mil.

Stefan och jag står ju bakom mässan, och även den som kommer nu den 18-20 oktober. Då blir det choklad och delikatess. Stefan har ju tidigare kört chokladfestivalen själv, och nu finns jag ombord på det också. Jag kan avslöja att vi idag satte alla datum för kommande åren och kommande mässor.


Nu är det "bara" efterarbetet kvar, sedan två veckors vila innan chokladfestivalen ska börja planeras lite smått. Det är bland det roligaste jag gjort på länge, och med glada utställare och nöjda besökare så kan man inte mer än bli nöjd själv.

Tack alla som varit och hälsat på oss i helgen, hoppas du kommer igen nästa år igen! (och i oktober)

Bilder: Henrick Eriksson


Kommentarer

Hörde att det varit bra med folk för att vara första gången! Kul att det gick så bra, jag får gå nästa gång!
Chilitryffeln ser bekant ut och jag tyckte mig känna igen en del godsaker på Facebook-bilderna också ;)
Kram