Det kom många frågor om vad det var.


Jag la upp en fråga på facebook igår om det inte var dags snart att göra ett muffinsbak eller en tårta i vårens tecken. Många mail kom och frågade vad det var för muffins på bilden. Det är en muffins som jag gjorde tidigare med päron i.

Smeten är densamma, glasyren likaså, det är bara att jag har stoppat i två bitar med päron på burk för att få det lite saftigare och lite mer smak. Jag har provat med cognacmarinerade päron också, gör inte det, för det smakar inget vidare i muffinsvariant tycker jag.


Nu är det bara frågan, om jag ska göra lite muffinstips eller en tårta i vårens tecken. Vad tycker du? Baket blir väl av direkt efter jag är klar med Göteborgs Lakritsfestival som tar all tid just nu med utställare, intervjuer, reklam och annat som ska vara klart innan vi slår upp portarna på lördag.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer