3T - Trä, Trender och Tadetlugnt


Det har hänt så mycket denna våren, och varit så mycket jobb, intervjuer om årets trender, och trendföreläsningar, så idag tar jag ledigt.  Nästan. Jag har två intervjuer på telefon i eftermiddag, vilket känns bra, då det oftast tar lite tid och det gäller att hålla tungan rätt i mun. Men sen blir det till att försöka koppla av och gå utomhus för lite sol och luft.


Denna veckan är det bland annat i Aftonbladets bilaga Härligt Hemma där jag pratar om trä inom trend och inredning. Det är ju alltid kul när man dyker på en intervju då de publiceras, för oftast har jag inte en aning när de går i press. 


Jag hade ju tänkt att jag skulle fixat lite nya foton på mig själv som ska användas i tidningar m.m., men har det blivit av? Nä! Får göra det sen helt enkelt, har ju lite annat att göra det här veckoslutet och början av nästa vecka. Ibland vill man så mycket, men tiden räcker inte till. Tror inte att klonaär så bra idé heller, då jag inte tror att världen skulle orka med två Henrick, hahahaha

Ha en fin dag nu! (för det tänker jag ha ;-))

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer