3 saker som gjorde livet lite lättare idag


Idag var det tre saker som gjorde dagen lite lättare. Det har varit stress sedan jag gick upp i morse, och nu ska jag ta det lite lugnt ikväll tänkte jag. 

Det första var en god kopp kaffe. När man kan sitta ner och njuta av en kopp nybryggt kaffe så strålar solen inom sig. Jag kör med Zóega Intenzo, en av de tre sakerna som gjorde livet lite bättre.


Det andra var att jag fotograferade lakrits och choklad idag inför Göteborgs Lakrits & Chokladfestival som är nästa vecka. Jag är ju medarrangör av festivalen så det är en hel del att stå i. Det slank ner en och annan bit kan jag säga. Man blir helt enkelt lyckligare av choklad märker jag!


Det tredje var Ralph. Han har fått totalt snurr av vårkänslor tror jag och gett många skratt under dagen. Han är ju efter mig hela tiden och släpper mig inte en sekund, och han har ju så mycket roliga saker för sig och konstiga ljud så man kan inte annat än skratta.

Det gäller att se de roliga sakerna när man är som mest stressad och bara rusar fram i livet. Nu har jag just blivit serverad en kopp kaffe igen, så nu lutar jag mig tillbaka och kopplar av. Det är jag värd, tycker jag själv.

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Din blogg är precis vad jag behöver just nu! Tack //m