Veckan som gått - håller jag på att bli pastellkung?

 
Den här veckan känns det verkligen som om att det gått i vårens tecken, både med spralliga pasteller och med mycket blommor och odling.
 
Vad har hänt med mig egentligen? Håller jag på att bli pastellkungen eller vad är det frågan om? Jag måste nog försöka räta upp det här när jag kommer hem ikväll och fokusera lite på möbeldesign och annat, tycker du inte?
 
Jag är fortfarande nere i Malmö och ska hålla en föreläsning nu om en timme. Efter det blir det tåget till Göteborg och vidare hem med bilen. Det har varit ett otroligt flängande nu ett tag och jag har ett riktigt stort behov att vara hemma kommande veckan, men tyvärr blir det bara några dagar då jag ska vara i Göteborg i helgen och dela ut lakrits på Frölunda torg. Det är starten på den (väldigt) massiva reklamkampanjen för Göteborgs Lakrits & chokladfestival som är den 16-17 mars. Jag är ju en av arrangörerna där, så då gäller det att inte ligga på sofflocket.
 
Allt är ju klart med utställare och det som är runtom, nu är det bara att visa upp sig. Men det är kul att intresset för lakrits i Göteborgsområdet är så stort. Ser verkligen fram emot detta. Efter festivalen är det fullt fokus på föredragen om färglära, vilket är i april och maj. Det ska bli kul! Och även där finns ett stort intresse från både privatpersoner och företag.
 
Med lite bilder som jag tagit denna veckan så säger jag bara en sak, trevlig lördag och ha en skön helg!
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Kul med blått tycker VI!