Stockholm Design Week - sen

 
Jag hade tänkt jag skulle ge dig en rapport från mässan, pressvisningarna och allt annat som hänt sedan i måndags, och det kommer, jag lovar!
 
Det har bara inte funnits tid att gå igenom alla bilder och intryck, då en hel del annat jobbmässigt ligger samtidigt, så jag får ta det i turordning. Det är förutom föreläsningarna både inredningsjobb, krönikor, reportage och annat som ska vara klart denna veckan, så jag tänkte att jag tar det på tåget upp i morgon till Stockholm. Jag åker upp igen för att hålla en trendföreläsning på fredag. Det är skönt att komma upp lite i tid och dessutom några möten som ska hinnas med. Jag kan bli trött av allt som händer, samtidigt som det ger energi, då det är så kul!

 
Du får en summering under morgondagen om vad jag tyckte om mässan, om jg hittade något föutom trä och petroliumgrönt/dammig mint. Jag har några saker som jag tror du skulle gilla, men det tar vi i morgon. Nu ska det packas väska och koppla av framför brasan. Blir till att elda lite extra tror jag, för huset är iskallt just nu..
 
Ha en skön kväll!
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Charlotte W. sa…
Jag ser fram emot lite rapporter eftersom jag själv inte kommer att ta mig dit, tyvärr.