Söndagsro och favoritmuggar

 
Idag är det vilodag här i stugan. Det har varit hårt tempo ett tag nu och idag blir det till att göra sånt som jag verkligen gillar och som ger mig ny energi. En bra start i morse var en skål med solsken. Yougurt med mandarinklyftor, honung och valnötter. Det är såååå gott och det smakar verkligen solsken.
 
 
Designporten hittar du idag ett inlägg som jag gjort, med något som ligger mig nära hjärtat, nämligen muggar, koppar och muggar igen.
 
 
Har du en favorit mugg, eller som jag flera?
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Jennica... sa…
Tack för en bra och inspirerande föreläsning igår! Jag log för mig själv igår kväll när jag satt en stund och bläddrade i en hög med inredningstidningar och läste bloggar, inte svårt att se nuvarande trender nu när jag lärt mig vad jag ska titta efter! :)

Hoppas att jag kan komma även på färgläran.

// Jennica