Slitna pasteller

 
Nu på morgonen så tog jag lite bilder för Sagaform, och då med den nya serien POP. Man får en bra start på dagen kan jag säga, när man får hålla på med sköna och slitna pasteller runt frukostbordet. Det känns verkligen som om våren har flyttat in här hemma. Pasteller, pärlhyacinter och annat som påminner om våren. Eller har jag bara sån längtan efter vår?
 
Där har de lyckats perfekt med att ta fram pastellkombinationer och nyanser, om man ska tänka på trenderna inom inredning i år.

 
Den här serien ska få flytta in till mig, jag kan redan nu se att den kommer stå på sommarbordet ute i trädgården. Det är ju rätt ovanligt då mitt hem består av svart och vitt i sin helhet. Men den här är snygg att kombinera med svart/vitt, så det får bli den helt enkelt.
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer