Plantera i glasurnaAtt göra små landskap och plantera i burkar tycker jag är lite coolt. Jag gillar dessa bilder som kommer GardenInspiration, där man har planterat orkideér i stora burkar. Det är nästan som om man plockat in naturen som den är. Lite grenar, mossa och liknande gör ju susen.

Visst är det läckert?

Bild: Gardeninspiration

Kommentarer

Lisa sa…
Jätteläckert! Behöver få in lite vårkänsla nu.
Tack för en jättebra föreläsning i
Göteborg.
Kram Lisa
Superfint... precis som det mesta från naturen.Lydia
Jättefint, som "levande stileben"! Nu har jag upptäckt din blogg. Passande nog har jag om färg på min blogg idag, då jag ser att du kommer till Malmö i Maj o talar om just detta ämne! Får se om jag kan komma då!
Helen
Anonym sa…
Oj vilken inspirerande blogg, jag har aldrig förut blivit alls inspirerad av någon blogg, så din är verkligen jättebra!eftersom jag upptäckte dig i dag tack vare gt bilagan så missade jag föredraget..tack för bloggandet, bra jobbat! //marianne gbg