När kommer den?

 
När kommer den? Våren alltså. Känns som om jag väntat länge nog nu. Vaknade glad i hågen för att inse att det är 15 grader i stugan på morgonen. Hade glömt att jag stängde av värmeluftpumpen igår kväll. Det är ju ingen värmebölja i stugan direkt. Mer som en sån där sommarkväll när det börjar bli kyligt och filten runt axlarna inte riktigt räcker till.
 
Just nu sitter jag med en motorvärmare och en stor kopp kaffe för att få upp värmen. Sängen var ju varm, men där kan man ju inte ligga och glo som en fåne när jag ska in till Göteborg och föreläsa. Bara bita i det sura äpplet och försöka hitta värmen på annat håll.
 
Men nu börjar jag bli ruskigt trött på kyla, snö och frusna växter. Jag handlade ju lite krokus och annat häromdagen, men hade föredragit att se dom komma upp ur gräsmattan. Så har du något förslag om vart våren är? Jag vet att vi bara är i februari, men ändå. Lite sol hade ju inte varit fel iallafall.
 
Jag låter bitter idag märker jag...men det är jag inte.
 
Bilder: Maja-Kristin Nylander

Kommentarer

Neeeida du virker ikke bitter . Sånn føler storparten av oss tror jeg ...nå vil vi ha vår og varme. Vi er jo øyeblikkelig i Mars måned så da hjelper det. God fredag til deg !