Krönika i Magasin Bergslagen

 
Det kom ett meddelande på facebook från min brors fru som sa att minstingen i familjen hade hittat mig i Magasin Bergslagen, med kommentaren " Titta det är farbror Henrick som jag pratade med på telefonen". Hjärtat smälter ju direkt kan jag ju säga.
 
Jag skriver en krönika i den tidningen, där jag tar upp allt från inredning till trädgård. Den delades ut idag och den här gången var det fröer och plantering som var lite tema i krönikan. Magasinet ges ut av Annika (fröken Kumlin) och Eva, en duo som samlar allt från recept till inredning och annat spännande.

 
Du kanske undrar varför jag skriver i den tidningen? Det är så att jag kommer från Avesta, där magasinet har sin bas, och där jag har hela min släkt. Så det kändes naturligt och bra att få skriva där varje månad.

 
I samma magasin finns också info om nästa trendföreläsning, som går av stapeln i Avesta. En kortare introduktion på dagen hos Colorama och sedan en 90 minuters på kvällen.
 
Ska bli riktigt kul att få åka upp och hålla en föreläsning där. Nu har jag ju varit i våra tre största städer, så nu är det dags att köra en omgång på "hemmaplan".
 
Vill du veta mer om Magasin Bergslagen så finns de på facebook
 
Bilder: Alexandra Åhlberg

Kommentarer

Vad kul !! Vi hade en lite "bloggträff" här i Göteborg igår och jag pratade mig verkligen varm om din otroligt inspirerande föreläsningen förra helgen .

Pernilla
Men TACK Pernilla! Va kul och ännu roligare att träffas! Kanske ska ta en fika nån gång när man är till Göteborg?
Vad roligt! Jag är pysselkrönikör i en gratistidning här! Smått men gott för en liten bloggare!
Ha det gott!