Köket omgjort - igen!

 
När man som jag, bor på 46 kvm på undervåningen, så blir det ibland lite förändringar. Igår snurrade jag runt köket igen. Bänkar och kyl och frys togs bort för att ge större plats åt matbordet. Så nu står det där på sin ursprungliga plats igen. Suck...vad man håller på.

 
Jag samlade mina favorittavlor på ett ställe, men lät dom glida ut lite utanför matbordet, mest för att slippa få det så kantigt och strukturerat. Plexistolen från Kartell hamnade under, då den inte tar speciellt med plats.

 
Klockan från Bengt Ek Design, fick vara med på ett hörn. Jag tycker den är så snygg så den måste ju bara vara med, även om jag inte tycker om att ha klockor i huset. Vakna med soln och somna när jag är trött är mitt motto. Och det fungerar. Så inga batterier i den här med andra ord. 

 
Så nu är det detta som gäller för en tid framöver, tills jag vill testa nåt nytt ;-)
 
Ska säga att IKEAstolarna har legat på brädhögen i ett år och fått sig en snygg patina, så de fick komma in igen.
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Haha, du är rolig du! Känner igen mig! Tycker du har det väldigt snyggt hemma!
Anonym sa…
Så himla snyggt! :) Älskar din blogg! :)
/Isabel
Anonym sa…
Supersnyggt! Gillar den lilla fågeln som färgklick!