Jag känner mig bortskämd

 
Sedan jag skaffade bakmaskinen så känner jag mig lite bortskämd varje morgon. Det är något speciellt att vakna till doften av nybakat på morgonen. Sedan i december, då maskinen flyttade in, så har jag inte köpt en enda brödbit, utan gör allt bröd själv.
 
Att variera från hasselnötsbröd, rostbröd till surdegsbröd flera gånger i veckan så har det blivit en form av vardagslyx. Man måste ju också uppskatta de små sakerna, som doften av nybakat, för att kunna se det som vardagslyx. Glömmer man bort att se och känna efter så försvinner ju känslan också.
 
Jag vet egentligen inte varför jag tog upp det här på bloggen, men jag blir lite upprymd varje morgon när jag lyfter upp ett varmt bröd ur bakmaskinen.
 
Nog om det, nu ska det bakas muffins för en fotografering.
 
Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Har oxå en bakmaskin! Har du något gott recept som du kan rekommendera? Hälsningar Ulrika