Incheckad på Scandic Rubinen efter en föreläsning.

 
Nu har jag precis haft en trendföreläsning på Scandic Rubinen i Göteborg. Det var fantastiskt kul med gruppen som lyssnade, och det ska bli lika kul i morgon när jag kör en vända till kl 15:00.
 
Man tömmer sig helt på energi efter 90 minuters talande, men vad gör det när det är så galet kul?!
 
Nu är jag incheckad på rummet, Bloggers Inn, på hotellet. Jag skrev tidigare om det här rummet, när det vara invigning. Rummet är ett samarbete mellan Frida Ramstedt (Trendenser) och Scandic Rubinen. Jag måste ju visa dig bilder från rummet, då jag tycker Frida gjorde ett kanonjobb med inredningen.

 
Det är här jag ska vila huvudet ikväll. Visst ser det skönt ut? Jag har redan provat och kan säga att jag kommer sova utmärkt i den sängen, men sänghimmel och allt. ;-)

 
Det som är så bra med det här bloggrummet är att det finns Ipad, förstärkare, kamerastativ och massor av annat som en bloggare behöver ibland. Givetvis är rummet fullt av kontakter för allt man måste ladda. Precis som jag vill ha det.

 
Nu blir det ett glas skumpa med lite frukt och choklad, det har jag banne mig förtjänat tycker jag. Dessutom är det ju fredag sägs det ;-).
 
I morgon är det nya tag och en ny skara med trendnyfikna människor. Ska bli så kul. Jag inser just nu hur många jag föreläst för , och kommer föreläsa för, under februari och mars. Galet många! Det är många det, men lika roligt varje gång.
 
Nu tar jag fredag, och hoppas att du kan göra detsamma! Ha en riktigt skön helg, och några kanske jag träffar i morgon på nästa föreläsning?
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

CSkapar sa…
Njut av bubbel och ladda inför morgondagen. Ska bli roligt att gå.
Carolina, cSkapar
Jag har bokat in mig för en natt på Bloggers Inn i mars. Ser fram emot att få uppleva det i verkligheten, inte bara på bild. Lycka till imorgon!
Lisa sa…
Tack för en kanonföreläsning, du är värd lite skumpa efter den.
Kram Lisa
Cecilia sa…
Ska bli riktigt kul att lyssna på dig i eftermiddag! Hälsn. Cecilia
Tackar för en superb föreläsning!! Inspirerande! Ha en go kväll!
Tusen tack själv. Så kul att träffa dig och då kul att du tykte det var bra !
Unknown sa…
Fick tips via bloggosfären om din föreläsning, missade det precis. Synd. Hoppar på vid nästa tillfälle. Spännande lät det ...

Kram
Pernilla
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.