Följ med på roligheter

 
Tidig frukost på hotellet och det drar igång vid åtta. Idag är det en hel del som ska ses och upplevas, allt inom design och inredning. Jag är både förväntansfull och upprymd över vad som ska ses och göras idag. Tillsammans med Trendgruppen kommer många pressvisningar att besökas här i Stockholm.
 
Sedan blir det festligheter ikväll, då jag ska gå på ELLEgalan och se prisutdelningen, ett bra och roligt arrangemang.

 
Om du vill följa med idag på alla äventyr så tycker jag du ska antingen följa mig på facebook, eller/och twitter, där det kommer uppdateringar under dagen i både text och bild.
 
Facebook, twitter och instagram hittar du i högra menyn här på bloggen, så det är bara att "adda". Söker du efter mig på dessa sidor (ej facebook, där är det kråk`s stuga) så heter jag moltazdesign på instagram och twitter.
 
Ha en fin start på veckan!
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer