Ett stort tack på alla hjärtans dag!

 
Jag skulle vilja ge ett stort tack till dig som läser om mitt liv, inredning, trädgård och annat på Kråks stuga.
Det är ju alla hjärtans dag idag, vilket gör att man (hemskt att säga) tänker till lite extra på nära och kära. Det är ju galet att det ska finnas en dag för att påminna om det. Men samtidigt bra att få en broms en gång om året som talar om att"titta runtom dig".

Jag skulle vilja rikta ett stort hjärta till dig som läser, följer och kommenterar på alla sidor, allt från här på bloggen till facebook, twitter och instagram. Jag hoppas du trivs bra med Kråks stuga, sedan bloggen bytte namn från Henricks Tankegångar i höstas. Det är visserligen lite mer trädgård och recept än tidigare, men det beror på att du fått komma lite närmre in på mitt liv i torparlivet, något som jag gärna delar av mig med.

Ha en riktigt fin alla hjärtans dag!

Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Lisa sa…
Följer din blogg dagligen, jättefin. Ska lyssna på dig imorgon vilket blir superkul
Kram Lisa
Tack själv!

Och en extra hjärtlig hälsning till dig idag!

Kram,
Helena
Anonym sa…
Ursäkta men nu har jag skrattat lite... som jag gärna "delar med mig av" (i den ordningen) menar du väl eller? Du får inte dela av dig för då kan jag inte läsa din alltid så trevliga blogg any more. tack för den!
@Anonym - ja det stämmer utmärkt, hahahaha. Jag är ledsen , men det blir lite fel ibland som jag inte rikitgt ser. Min Borrelia har satt sig så jag har delvis blivit ordblind och ser text i 3D, vilket är tillfälligt som tur är. Färger och allt annat är som vanligt, bara texter och meningar som ser lite konstiga ut ibland. Allt jag skriver får läsas igenom många gånger för att jag ska se vad det står och när det kommer till texter till reportage m.m. så tar jag hjälp med det. Som tur är det tillfälligt enligt läkarna. Men jag håller med dig om att det blir lite kul ibland. Bra man kan skratta åt det, då lever man ju lite länre sägs det. Tack för du kommenterade, uppskattar jag! / Henrick