Vitt, vitt, vitt - Är det en nollställning?

 
Vitt, vitt, vitt. Jag vet inte riktigt vad det är med mig, men just nu vill jag ha så mycket vitt som möjligt runtom mig. Det kanske är en form av reningsprocess inför det nya året? En nollställning.
 
Dille på glas i alla slags former och höjder. Och till det enkla gröna växtinslag. Jag vill ha transparens runtom mig, lätta material, kontra hårda och täta.

 
Vitt borde man ju vara helt trött på vid det här laget, efter alla vita hem man matats med under senaste åren, men jag trivs med det. Visst är kanske vita golv, 2 hundar och regnigt väder inte är den bästa av kombinationer, men vad gör det om jag får torka golvet en extra gång?
 
Det kanske har med kommande trend att göra, en nollställning, transparens och att kunna andas fritt?
 
Vad är din inställning till vitt i hemmet?
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
Jag tror precis som du. Efter julens excesser behövs lite ro, och vitt. Från rött, och granris (som jag älskade och frossade i under hela december) blev allt vintervitt, grått och silver hemma hos oss i helgen. Nytt år, nytt blad. Och lagom till vårkänslorna slår jag vad om att pastellerna kommer krypande. I alla fall hemma hos oss och i vårt B&B.
Anonym sa…
Hej!

Har precis hittat hit och lusläst din blogg från början till slut :).
Wow säger jag bara!

Älskar vitt, hela vårt hem genomsyras av vita väggar och en del vita möbler. Alltid fräscht, ljust och mysigt. Det går alltid att förändra med textil, växter etc.

Läste alla dina trädgårdsprojekt och blev oerhört inspirerad måste jag säga. Vi har en liten trädgårdstäppa som är kaos och jag får verkligen inte till det alls. Önskar att man hade en liten större trädgård så man får plats med allt man vill ha. Kanske kan du kika på några bilder och komma med lite förslag? :))

Bakmaskin ska införskaffas, har glömt vad gott det var då vår gamla gick sönder. TACK för tipset!
Alla goda recept, nom nom farligt men gott.
Snälla, tack för att du vill dela med dig av din blogg. Guld värt!

Kram Bella
Linda sa…
Jag gillar vitt på väggar. Det ger en renhetskänsla och jag tycker det känns fräscht. Sen kan jag gärna sätta upp en fondtapet för att bryta av. Vita golv skulle jag gärna vilja ha men då skulle det vara ett vitt trägolv med breda plank och inte ett vitt laminatgolv som i dagsläget passar oss bäst (småbarn).

/Linda
Anonym sa…
Hej jag ÄLSKAR VITT VITT O VITTså skönt o vilsamt vill du ts in nåt räcker en grön kvist elller färska blommor.


Me like