Vinn biljetter till trendföreläsningarna i Göteborg och Malmö.

 
TÄVLINGEN AVSLUTAD
 
Är du nyfiken på hur trenderna ser ut inför 2013? Var med och tävla om 4 stycken biljetter till föreläsningarna i Malmö och Göteborg. Totalt 4 stycken biljetter och 4 stycken vinnare.
 
Vinnaren kan välja på vilken ort man vill gå, tider och datum ser du här ovan, och mer info hittar du på moltazdesign.se, samt moltazdesignshop.se.
 
För att vara med och tävla:
 
1. Svara på frågan: På vilken hotellkedja hålls föreläsningarna?
2. Motivera varför just du ska vinna en biljett.
 
 
Svaret på första frågan hittar du på moltazdesignshop.se och dina svar skriver du här i kommentarfältet eller skickar till henrick.eriksson@moltazdesign.se
 
Tävlingen pågår till den 27/1-2013. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren meddelas här på bloggen.

Kommentarer

Carina sa…
Hej

Scandic är svaret vad jag kan se.

Så varför ska jag vinna då. Precis som så många andra gillar jag inredning, nya trender känns alltid roligt och spännande.
Sen jag flyttade till Gbg förra året har inspirationen försvunnit, jag behöver hitta den igen.

Carina
skalet2001@telia.com
Helene Dahlberg sa…
Åh, vill verkligen ill din föreläsning! Här är mina svar:
1. Scandic
2. För att jag var först med att svara ;O)
Helene Dahlberg sa…
Hi, hi, ser nu att Carina hann 2 min före.
Ps min mailadress är:
heda_bolltroll@hotmail.com
Cia sa…
1.scandic
2. "Som inredningsintresserad novis skulle det passa mig precis, att få njuta av och lära mer om vilka trender vi nu ser".
Hälsning Cecilia (cecilia.engman@ kungalv.se)
pilotfrun sa…
1) Scandic
2) Som hobbybloggare och inredningsamatör som vill lära mig mer hade detta varit ett fantastiskt tillfälle för mig att inspireras och samtidigt ta del av alla nya trender. Det hade varit toppen helt enkelt!
Fråga 1 är Scandic
Fråga 2,varför just jag ska vinna! Ja, att få lite inspiration, glädjeboost och lite flärd från Sveriges bästa inredningsbloggare säger man väl inte nej till:))
Om lyckan skulle vara med mig, önskar jag att få gå i Malmö!

Kram
Johanna F sa…
1. Scandic
2. Efter att ha flyttat till nytt boende och kunna lägga pengar på inredning istället för renoveringsmaterial har det dykt upp en helt ny värld för mig. Hade gärna åkt för at få inspiration om hur trenderna ser ut och vad/hur man ska inreda för att få ett trivsamt hem
Anonym sa…
Scandic

Jag tillhör dem
som inte har ett trendigt hem,
men uppskattar en rolig kväll
som säkert blir exceptionell.

Els-Marie
Anonym sa…
Hej Henrick,
Hålls på Scandic och jag vill så så gärna gå för en inspirerande eftermiddag då jag köpt mitt livs första lilla hus som jag vill skapa ett harmoniskt hem av för min son och mig. Har lite idéer själv men svårt att tänka ihop en fin helhet och det tror jag denna eftermiddag kan bidra till :)

Hoppas vi ses!

Elisabeth.lennartsdotter@gmail.com
1. Scandic

2. För att jag är mycket intresserad av inredning och en flitig läsare av inredningsbloggar och magasin. Tyvärr har jag blivit svårt sjuk i en muskelsjukdom och numera består livet mest av sjukhusbesök,rehab och dylika saker. Det vore helt enkelt alldeles underbart med ett break från den grå vardagen och istället få njuta av en spännande föreläsning!
Vilket tillfälle!

Föreläsningarna hålls på SCANDIC och jag kommer gärna till RUBINEN ( vilken dag som helst av de båda) om jag skulle ta hem en av biljetterna.

Skulle vara fantastiskt kul att höra dig då man följt din blogg ett bra tag och få mer inblick i rådande trender m,m .Älskar ämnet och skule vara kul att sen kunna förmedla vidare till andra via min egna blogg.
Håller tummarna nu....

Pernilla på PIAZZAN
Unknown sa…
Hej!

Svaret på första frågan är Scandic.

Min motivering är att jag tidigare varit på en av dina trendföreläsningar och den var mycket givande. Jag utbildar mig till Butikskommunikatör på Handelsakademin där jag nu går sista året. Därför hade denna föreläsning varit intressant att få lyssna till då det är givande i yrkesrollen. Sedan är jag också speciellt intresserad av framförallt inredning.

Vänliga hälsningar
Matilda Bratt
Anonym sa…
Scandic Rubinen kommer du föreläsa på.
Varför vill då jag komma dit? Jo, jag behöver inspiration för att kunna göra mitt hem till ett fint och trivsamt hem, "att få ihop delarna till en enhet".

Carina