Trendföreläsning och måndag

 
Idag är det en riktigt måndag. Kallt som attans, hund till veterinären och massor av jobb som ska vara klart. Det gäller ju att ta en sak i taget, men det är inte kul när man ser "att-göra"-listan bara växer och växer.  Helst hade jag bara lagt mig i sängen igen och tittat på film, men icke!
 
Snart kommer Stockholm Fashionweek och Furniture Fair, och de ligger med i listan på saker som ska avverkas. Vi får se helt enkelt hur det ser ut efter den här dagen.

Snart är det också dags för föreläsningarna i Malmö och Göteborg. Trend 2013 och allt vad det innebär. Redan i slutet av veckan ska jag föreläsa i Malmö, men då i ett annat forum. Är du intresserad av mina föreläsningar kan du hitta mer info på www.moltazdesign.se och köpa biljetter via http://www.moltazdesignshop.se/sv/trendforelasning/
 
Det som jag verkligen ser fram emot är ett besök hos Minna under torsdagen, på Blomsterverkstad, då hon är en enorm energigivare på alla sätt. Sedan blir det föreläsning på fredag och vidare mot Höganäs för att titta på ett hem som ska göras om.
 
Ha en riktigt fin måndag!
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer