Trender, inredning, design för 2013 och massor av kaffe

 
Just nu händer det mycket. Det är ju så när det är nytt år och Sverige startas upp på nytt både med trender, inredning och design. Som jag skrev tidigare så känns det som att 2013 är mitt år, både gällande stilar, material och design.
 
Planeringarna är klara för februari och mars, nu är det bara lite finlir kvar på presentationer och bildmaterial. Först ut är Stora Trenddagen den 14:e januari, där jag kommer vara medverkande med butiken, sen kommer Formex den  17:e och efter det duggar det tätt med föreläsningar jag ska hålla inom inredningstrenderna 2013.
 
TREND13 i min egen regi känns riktigt kul att köra i Göteborg och Malmö, sen är det Creative Day genom Batteri Kommunikation AB, där jag är en av föreläsarna i Stockholm, Göteborg och Malmö. Förutom dessa så är det en del företag som bokat trendföreläsningar för sina anställda och ledningsgrupper. Jag tycker ju att det är vansinnigt kul att föreläsa, speciellt om ett ämne som betyder så mycket för mig. Trend, trend och trend. Sedan är det ju en del inredningsuppdrag emellan som förgyller.
 
Mellan allt så blir det en del koppar kaffe kan jag säga. Livets dryck. Just nu testar jag Zoegas Forza, ett riktigt mörkt och fylligt kaffe. me like. Det blir nog några koppar fram till april.
 
Ha en fin helg!
 
Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Jennica... sa…
Och jag har turen att ha fått tag i en biljet till TREND13 i Malmö! Det är jag mycket glad för. :)