Stockholm Furniture Fair, rådjur och sjusovare.

 
Idag ska jag ta tag i det jag skjutit på i flera dagar, nämligen se över vilka pressvisningar, mingel och liknande jag ska gå på nästa vecka då jag åker upp några dagar till Stockholm. Det blir två omgångar, början på veckan och slutet på veckan, då jag ska föreläsa på fredagen också. "Man gnider som ett torrt sämskskinn" som min mormor alltid sa när det var mycket man höll på med. Men först lite sen frukost!

 
Det är rena zooparken här just nu. Förutom vargen som springer här uppe på ön, så äter just nu rådjuren och älg upp allt som går att äta. Igår rök halva murgrönan (äter dom ens det i vanliga fall?), en bit av buxbomsrondellen, d.v.s. det som älgen inte ätit/trampat upp redan. Men, men det blir till att plantera om i vår igen. Dom ska ju ha nåt att äta dom också, även om det är trist att växterna ryker.
 

 
Kenzo (borderterrier) tog sovmorgon rejält idag och bäddade ner sig i min säng. Klockan är nu strax efter 10 och han ger ingen vink om att han tänker kliva upp ur sängen, never, ever, ever!
 
Medan han ligger där uppe på loftet i min varma och sköna säng, så har jag tagit tag i all sortering av pressinbjudningar, mingel och annat. Allt ska försöka schemaläggas.
 
Dessutom, som vanligt, har jag inte bokat hotellrum än heller. Måste ut på nätet och leta något rum idag. Varför är jag ute i sista sekund? Vi får se hur det löser sig, det vore ju kul om man kunde hitta ett hotell med lite annorlunda inredning. Nej nu rackarns ska jag ta tag i min frukost och sedan göra dagen lite mer effektivt än vad jag gjort hittills.
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Jessica sa…
Vilka underbara inspirerande bilder. Särskilt den på Kenzo gör mig varm i hjärtat. Känner att jag har mycket att lära av honom...dags för mikropaus.