Projekt papperskruka

 
Jag tjuvstartar inför ett projekt. Nu börjar de små papperskrukorna radas upp i fönster och i hall för att senare bli en del av ett projekt jag tänkte testa. Vad det är jag sått får du se senare.
 
Att göra krukor i papper är oftast gratis (gratistidningar) och fungerar riktigt bra då allt papper bryts ner när de planteras om. Det gäller bara att se till att de inte torkar ut, så det blir små kupor över dessa så snart den första grodden sticker upp.
 
För några år sedan så tyckte jag att det var ruskigt fult med alla dessa små papperskrukor, men har helt ändrat inställning. Nu är de riktigt fina att ha framme. Till nästa sväng ska jag köpa några utländska tidningar, då de ofta har fina skrifter och bertydligt mer färg i sina tidningar.
 
Om en månad kommer du få se vad jag sått...
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Anonym sa…
När presenteras vinnarna i tävlingen?