När man sitter och egotrippar...

 
När man är som mest stressad så påverkar det ju humöret också. Idag är det ju måndagshumör som gäller, och till det massor av kaffe. Jag sitter och tar en break just nu och hetsäter lakrits.
 
I förra veckan kom Femina ut i handeln, och där är det trender som gäller. En intervju där jag tar upp de saker som känns bra, rätt och trendigt. Man får ju en egoboost, vilket man kan behöva ibland, när humör och självkänsla sviktar.

 
Inredningsbilagan är med nummer 2 i Femina, om du är nyfiken på lite mer.

 
Igår gick också Magasin Bergslagen ut, innehållande ett stort hemma-hos i Kråks stuga. Bakom magasinet står Annika Kumlin och Eva Larsson. Känner du igen namnet Kumlin? Det är Annika som har bloggen Fröken Kumlin.
 
Nu undrar du säkert varför jag är med i ett magasin där uppe? Jag är från Avesta ursprungligen. Vill du läsa magasinet i sin helhet, så finns det digitalt på deras facebooksida.
 
Total egotripp och överdos av kaffe och lakrits. Det hjälpte lite tror jag. Nu mår jag bättre och det känns som om jag faktiskt är rätt bra ändå.
 
Bilder: Henrick Eriksson
 
 

Kommentarer

Unknown sa…
Har haft en lite fundersam måndag också. Men gjorde övningar jag ska göra och efter det så tog jag tag i en garderob och nu känner jag mig skitnöjd =)
"Because you're worth it", käre Henrick! :-) Sörpla i dig av publiciteten och njut av lakritsen du, för du har ju jobbat hårt för detta och det är jättekul ju fler som få ta del av din talang!

Kram,
Helena
Skaffaren sa…
Hej Henrick!
Jag fastnade genast för Kråks stuga då vår släktgård i Älvdalen heter Kråkgården.
Sedan läste jag artikeln i Magasin Bergslagen.
Det visade sig då att det är ett släktnamn även i ditt fall.
Lycka till med ditt företag.
Jag försöker sätta färg på Skåne.