Meet the blogger, Trendgruppen, Elle interiör gala, mässa och föreläsning. Full vecka med start i morgon.


Beslutet togs precis, klockan 15:01. Jag åker upp tidigare till Stockholm.

Redan i morgon fredag ska jag föreläsa på Creative Day (Batteri Kommunikation) i Göteborg, sedan blir det resa upp till Stockholm på lördag för att delta i Meet the blogger som hålls på Scandic Grand Central Hotel. På söndag blir det att styra kosan till hotel Clarion Sign Hotel för att vara med när Trendgruppen guidar igenom design och möbelsveige i två dagar. Riktigt kul att vara med då det är ett bra sätt att få ta del av allt som händer.

På måndag morgon blir det Elle interiör pressfrukost och på kvällen Elle gala med festligheter. Mellan dessa en hel del spännande möten, via Trendgruppen. På tisdag är det mässa och flera spännande möten, sen hem till stugan. Onsdag blir det möte i Göteborg för att sedan sadla om och åka till Stockholm igen där jag ska föreläsa på Creative Day (Batteri Kommunikation).

Många saker som händer med andra ord, men kul. Det som är det bästa och roligaste är att träffa nya (och gamla) bekanskaper, hitta nya detaljer och möbler och träffa formgivare bakom produkter.

Snabba beslut, men med glädje.

Givetvis kommer jag med uppdateringar hela vägen. Både på blogg, instagram och twitter.

Kommentarer

me and alice sa…
Hej fina du!
Oj det var ett fullt, men riktigt roligt program!
Då ses vi på många av alla aktiviteterna!
kram Susanne
Fullspäckat schema ja, men galet skoj ska det bli!
Jag hinner inte MTB denna gången men är på plats på söndag på Clarion Sign så då ses vi igen!

Kram Inredningshjälpen/Anette