Inredningstrender 2013, fruset vatten och fredagsnöje.

 
Äntligen hemma igen. Jag säger äntligen, för hur kul det än är att resa bort och jobba, så är det alltid lika skönt att komma hem. Jag kom hem vid 23:00 för att lägga mig på soffan i två timmar, sedan skjutsade jag ner mina vänner till Landvetter flygplats vid 02:30. Hemma igen 05:30 blev det till att försöka somna om medan solljuset steg upp mellan träden.
 
Dock fick jag en tråkig överraskning när jag kommit hem, vattnet hade frusit. Men med en byggfläkt från grannen (mitt i natten) så var problemet löst nu på morgonen. Man förstår inte hur beroende man är av vatten förrens man inte har något. En tankeställare för de människor som inte har tillgång till det man tar för givet.
 
Idag är det packa alla ordrar som kommit in i butiken under veckan, dessa ska gå iväg idag. Så det blir en hel del att göra. Sedan ska det sista inför trendföreläsningarna göras iordning. Först ut är nästa vecka i Malmö, då jag är en av föreläsarna på Creative Day. Totalt har jag nu 12 föreläsningar i februari om årets stora och spännande inredningstrender. Både i egen regi (moltazdesign) och via Batteri Kommunikation. Mina egna hålls i Malmö den 22-23 februari och i Göteborg 15-16 februari. Det finns biljetter kvar om du vill lyssna på mig i 90 minuter om hur vi lever, tänker och inreder 2013.
 
 
Nu är det snart helg också, vilket jag faktiskt ska ta vara på efter den här fantastiska veckan som gått. En del nya samarbeten kommer att ske, reportage som skall göras och en lång lista med mail som ska fixas. Sen är det fredag. Länge sedan jag var ledig nu, så det är något som jag riktigt ser fram emot.
 
 
 
Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Borta bra men hemma bäst!! Kommer alltid att vara sant!
Men vad tråkigt med fruset vatten. Det är som men bilen, det ska bara funka!
Ha en trevlig helg!