Göteborgs Lakrits & choklad festival 2013


Den 16-17 mars är det Göteborgs Lakrits & Chokladfestival. Det är en festival med massor av provingar, utställare från hela Europa och mycket annat kul som kretsar runt fantastisk lakrits och choklad.
 Biljetter säljs bland återförsäljare runtom i Göteborg eller via nätet på www.moltazdesignshop.se/biljetter

Bakom mässan står jag (moltazdesign) och en vän, som jag har ett eventföretag tillsammans med*. Han har även Göteborgs chokladfestival som hålls varje år, och nu utökar vi med god och trendig lakrits.

*Ja, jag har det också i högen av allt vad jag sysslar med ;-)

Festivalen hålls på Elite Park Avenue, i hjärtat av Göteborg, där utrymme och fina lokaler finns för alla utställare, föreläsningar och provningar.

Totalt är det ett 20-tal provningar och föreläsningar under 2 dagar. Under de två dagarna kan du provsmaka, lära dig mer om lakrits och handla hem just dina favoriter inom lakrits och choklad. Fullt program släpps på hemsidan den 10:e februari. www.goteborgslakritsfestival.se

Biljetter släpps den 15:e februari på återförsäljarställen runt om i Göteborg, vilka dessa är kommer att finnas på hemsidan från samma datum. Men vill du veta mer och ta del av tävlingar och annat kul om lakrits, så kan du gå in på facebook och gilla sidan redan nu. Den hittar du här>>

Huvudsponsor är nammi.se som bland annat har lakrits från Island, riktigt spännande sorter. Och gott! Samtliga utställare presenteras den 15:e februari på hemsidan.


Vill du komma i kontakt med lakritsfestivalen så kontakta mig på henrick@goteborgslakritsfestival.se eller via info@goteborgslakritsfestival.se

Bilder: Nammi.se 

Det här inlägget är ett samarbete mellan Göteborgs Lakritsfestival, moltazdesign, samt Kråks stuga - D.v.s. mig själv i alla tre företag.

Kommentarer

SemoArt sa…
Oslagbar kombination, choklad och lakrits! Det här får jag inte missa!
skapaarlusta sa…
Hur mycket gott som helst värd sitt pris flera ggr om.