Tröttnar fort på julen

 
När julafton är över, det stora klimax efter planering i oktober och november, så vill jag bara ha ut det så fort som möjligt. Det blir bara för mycket av det goda och jag tröttnar ur redan på julaftons kväll. Visst låter det trist?
 
Jag plockar smått bort allt som har med jul att göra, nu vill jag har luftigt och högt i tak till nyårsafton. Dessutom börja på lite ny kula.

 
Några vita julgranskulor får dröja sig kvar, men annars åker et mesta ut. Nu har jag ju inte så mycket jul här hemma, utan väljer mer att plocka fram extraljusstakar, ljuslyktor och textilier.
 
Idag blir det en tur till Marstrand för att göra en utflykt till några vänner. Sen blir det hem och börja planera för både föreläsningar, butiker och mässor som nu ligger bara några veckor iväg. Men först ska jag ut och trava upp vedstaplarna som rasat inatt. Inte kul, men vad gör man? Det är bara att stapla på.
 
Webbutiken gjordes om igår med färger och produkter och nu är det allt runtom som ska fixas, men det är ju kul att sitta och pyssla på "mitt sätt". Annonser, banners och annat jox. Kul, kul, kul.
 
Ha en riktigt fin annandagsjul!
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Ah vilken lättnad, det är inte bara jag som känner för att kasta ut julen. Här har tankar på vår och luftig inredning tagit fart.
Ha en god fortsättning, Annika
Jennica... sa…
Tja, att tröttna på julen reda på julafton känns kanske lite tidigt.... :) Men å andra sidan har du ju "julat" sedan tidigt i höstas, så jag förstår dig.

Själv håller jag kvar i den ett tag till, framför allt alla ljusstakar och stjärnor som ger ett så mysigt ljus.