Så här ser julen ut hemma hos mig.

 
Nu är det jul i Kråks stuga. Det blir det lite julmys med granris, tänd brasa och goda bakverk. Givetvis ska ju stugan vara i full julstämmning. Granriset tas in och dekorationen ska andas jul.
 
På spiskransen lägger jag granris och sätter en stor skål med äpplen vid spisen.

 
Julmuffins med ingefära och hallonglasyr är en favorit, så det finns klart i frysen. De är vanliga chokladmuffins som är köpta och sedan fyller jag dom och garnerar dom lite snabbt. Ibland vill man ju ta genvägar, eller hur?

 
Vardagsrummet får in en gran och röda kuddar. Paket ligger under granen, men de är bara för dekoration, önskar jag hade några riktiga att se fram emot, men icke!
 
Grenarna i vänstra hörnet har fårr några fina guldkulor i sig, eller kulor och kulor, det är stora ekollon som fick sin plats på kvistarna.

 
På en bricka som står på bordet har lyktorna från DesignLetters hamnat. Tända ljus, mossa och en silverstjärna får bli bordsdekorationen i det rummet.
 
 
Jag som gillar att laga mat och baka, har lagt fram en kokbok som handlar om julens goda maträtter och bakverk. Tycker det är lite kul att ha och sitta och bläddra i till en kopp te.
 
Det är så det blir till jul. Givetvis har trädgården fått sitt också, mer bilder kommer. Både på trädgård och kök.
 
Ha en fin dag!
 
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Bull farmor sa…
Visst ska du får "riktiga" paket!!!
Jennica... sa…
Fantastiskt fint! Jag gillar verkligen de bilder du visar från ditt hem, väldigt inspirerande. Jag köper stilen rakt av! :)
Frida sa…
Åh, de där muffinsarna såg ju jättegoda ut! men har du på glasyren innan du fryser dem, funkar det? och vad är det för fyllning? blev nyfiken :)