Önskelistan med allt från köksassistenter till doftljus.

Om man fick önska sig precis vad man ville, förutom värlsfred och allt annat sånt, så är det här vad jag drömmer om just nu.
 
Köksassistenten från Ankarsrum, vilken skulle underlätta rejält i allt bakande. Kalendern för 2013 från Ordning & reda. Samma modell har jag haft de senaste åren och den är helt kanon. Kopparlampan från Daniella Witte. Så läcker och enkel så man dör. Hackman kastrull 3,5 liter i serien Rotisser, jag har kastrull och stekpannor i den serien, vilka är de bästa jag någonsin haft, kan rekomendera den serien varmt!
 
För att glänsa lite skulle ljuset från Tom Dixon i koppar (London) sitta som en smäck. På det ett nytt objektiv till min Canon. Sådär! Det var saker som skulle kunna föda ett mindre land. Men önska kan man ju eller hur?
 
Bilder: respektive företag ovan

Kommentarer

Anonym sa…
Jag letade igår upp mormors gamla assistent från början på 50-talet. Knallorange och brun, ingen fager pryl;) Men den fungerade helt utmärkt! Den må kosta en slant, men hur många produkter köper man som håller i 60 år?! God jul!

/M