One must dash - Kiss me right here


Den nya posterna från One must dash "Kiss me right here" tycker jag är riktigt snygg. Just för att den har en svart botten och ett tjockt, vitt kryss mitt på papperet. Lite som en mistel kanske, då den heter "Kiss me right here"

Jag ser verkligen fram emot när Anneli och Anki släpper en ny poster, då det alltid är någon med ett budskap på. Och med en twist. En favorit just nu i butiken är "Children left unattended will be sold to the circus" Den som är längst till höger. Jag vet ju inte hur många gånger jag tänkt den tanken när man omgetts av för många barn på en gång, hahahahaha.

Hur som, jag tycker det nya trycket är snyggt och enkelt och det är inte ofta man ser svart botten med vitt tryck. Det är Ylva Skarp och One must dash som tagit tag och vågat vända på det. Kul, kul!

"Kiss me right here" kostar 385 kr och finns i storleken 30 x 40 cm. Du hittar den i butiken moltazdesignshop.se

Bilder. moltazdesignshop / one must dash

Det här inlägget är ett samarbete mellan Kråksstuga och moltazdesignshop, d.v.s. mig själv

Kommentarer