Lite grönt är det allt i trädgårdenSnö har fallit hela natten, och det är mysigt att vakna upp och se hur allt är täckt med ett vitt snötäcke. Tills man inser att skoveln står bakom gamla dasset, vilket innebär att man måste pulsa bort och hämta den. Men det är väl värt det, för att skotta snö är ju både bra motion och rätt kul.

Problemet är när det kommer varor på pall till butiken. Då blir det lite körigt. Men allt går ju att lösa på ett eller annat sätt. Oftast får jag varor från Danmark via Bluewater eller Schenker, och de chafförerna är helt underbara. Alltid glada och med inställningen "det löser vi".

 
Mitt i det vita syns bergsbambun med sitt ljusgröna bladverk. Den är nu 2,30 meter (!) hög, betydligt högre än vad de brukar bli. Det är lite coolt att se julrosorna, murgrönan och bambun sticka upp med sin grönska i snön, det ger lite hopp om att det kommer en vår snart trots allt.
 
Har du bambu eller andra vintergröna växter i din trädgård?
 
Bilder: Henrick Eriksson
 

Kommentarer

Fine vinter bilder ! Er det Bambus ?? God helg !
Johanna sa…
Älskar din inställning, jag har skottat färdigt för dagen. Men de snöar fortfarande så de blir en omgång i morgon med. Nu tid för guld och glitter pyssel.