Köket blir lugnare

 
Det var lite önskemål på hur köket blev sedan allt flyttades undan när kyl och frys skulle in. En liten sneakpeak ska du få, och det blev såhär. Ingen direkt sprakande färgskala utan lugnt och vilsamma färger.
 
När jag har mycket i skallen och många uppdrag/projekt så broimsar jag in i inredningen vad gällande färger. Jag plockar bort accentfärger och använder mer naturmaterial. På så sätt så blir hela jag lugnare i tankarna.
 
Jag gör om ofta här hemma som du märkt, men det är ett sätt för mig att testa nya färgkombinationer, material och samtidigt få en liten kick. Ångrar man sig är det ju bara att rodda om det. Mer än så är det ju inte. Bar för att man väljer en viss färgskala, eller placerar ett bord på ett ställe, så är det ju inte skrivet i sten. Det är ju det som gör det så roligt med inredning, att med en bra grund kan man förändra med enkla medel.
 
Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

vackert och rofyllt ....

Önskar dig en fin jul.
Pernilla
Jennica... sa…
Jag tycker det är så otroligt inspirerande att läsa om allt du gör där hemma. Du har ett vackert hem! Jag får en så mysig känsla i kroppen när jag läser om vad du pysslar med. Det verkar så lugnt och harmoniskt.

Ha en fortsatt mysig jul!