Julgodis tills i morgon

 
 
Idag håller jag på med förberedelserna inför i morgon.
 
Det ska ju bli lite julmys här i stugan och då måste man ju ha gott att frossa i. Kanderade äpplen hör ju julen till, så det är gjort. Sen tänkte jag även ha chokladfondue i år, så man kan doppa godingarna till höger i bild här nedan. Förutom köpt godis ska här göras frysta bananer, kola/knäck, marsipangodis och mysket annat. (frysta bananer hittar du längst ner i vänstra menyn)
 

 


 
Sen ska det ju bakas också. Saffransbröd, tårta och muffins. Jag vet att det kanske låter lite överabiöst för en glöggträff, men ska det vara jul så ska det!
 
Jag kör en uppdatering lite senare, så du får lite julinspiration.
 
Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Wow! Nämen nu tror jag bestämt att jag får slänga mig på första bästa plan till Sverige och bjuda in mig själv till glöggpartaj...! Din salivframkallande meny låter alldeles fantastisk och lyllos de gäster som får njuta av den hos dig!

Kul att få "följa med" på bloggträffen via dina bilder - det låter som en härlig och innehållsrik resa.

Och jag skulle gärna gå på en av dina trendföreläsningar! Jag har sagt det förut och jag säger det igen - du inspirerar, Henrick! Trots att du har haft ett år när din egen energi fått sig ett par törnar lyckas du alltid förmedla en sådan härlig energi till oss läsare - det är så härligt!

Varma decemberkramar till dig och ha en riktigt trevlig glögghelg nu!

Helena

Ojj her var det mye godt ! Så nydelige jule eplene ser ut ! God helg ! Slenger meg på som følger jeg...