Ingen jul utan washi -DIY

 
Förra året så använde jag bara brunt och vitt papper som bas, sedan washitejp som dekoration. Samma sak blir det i år. Det är ju så lätt och roligt att använda tejpen, och snabbt går det.
 
Gör girlanger till granen eller till kransarna. Eller bara dra olika längder på paketen. Blanda hej vilt med färger och mönster, men håll dig till kombinationer så det inte blir för rörigt.

 
Jag vet att jag tjatar om washitejp hela tiden, både till muffinsflaggor och annat, men jag tycker det är så otroligt bra sätt att göra snabba och färgglada saker. Precis som med julpapperså finns det olika mängd på rullarna som finns i handeln, så kolla upp att det är minst 10 meter på en rulle. Har man gått igång på washitejp så går tejpen åt ;-))
 
 
Bilder: Henrick Eriksson / moltazdesignshop
 
 

Kommentarer

Jennica... sa…
Jag brukar också slå in mina paket själv istället för butikernas ofta hemska papper. I år blir det vitt, grått och rött för mig. Och visst är washitejp bra - enkelt och bra! Enkelt har blivit mitt nya ledord. :)