En dag på Marstrand

 
 
Torsdagen gick till att vara på Marstrand, som ligger några mil från mig. Jag har ju två hundar som jag har delad vårdnad om, så halva tiden bor dom på Marstrand, och halva hos mig.
 
Ute på ön finns det ju hur mycket som helst att se, även vintertid. Jag brukar ju mer spendera sommardagar där ute eller äta julbord på Marstrand, men nu har man en orsak till att åka dit året runt, och det är att hämta och lämna hundar emellanåt.

 
Arvidsons fisk har den bästa rökta makrillen på västkusten kan jag meddela. På vintern stängt, men att ta en nyrökt makrill på kajkanten slår en hel del en vacker sommardag.
 
 
Man får ju inte missa att ta en tur upp till fästningen och titta på utsikten mpt horisonten. Otroligt vackert och blåsigt. En kul detalj uppe till vänster på väggen, en toastol från 1600 talet.Där behövde man inte nåt mer än en utbyggnad från väggen.
 
Bilder: Henrick Eriksson
 

Kommentarer