Skapa jul på 7 minuter. 3 tips till julkänsla.

 
När tiden inte räcker till kan man göra några snabba lösningar för att få till lite julkänsla i hemmet. Det första är att ta en julgransslinga, och hänga den på en spik på väggen. Eller häng den över den där dörren som aldrig används. Ger ett fint och milt ljus. Idag finns det massor av olika modeller på ljusslingor, allt från plexistjärnor till rispapperslanternor, och har man ingen sån hemma så tar det du har i den där julpåsen på vinden. Lika snyggt det.

 
Andra tipset är att ta fram en skål ur skåpet. Häll i julgranskulorna. Klart. Vill man piffa till det lite extra, sätt i några grankvistar eller ris.
 
 
Tredje tipset är att sätta julgranshängen på flaskor. Ta fram flaskor med saft eller med olja eller vad du använder flaskor till. Häng på ett julhänge och låt flaskan stå framme på bänken eller i fönstret. Klart. Ett tips om du inte vill ha saft framme är att ta några tomma flaskor, i med lite vatten och karamellfärg och på med ett hänge.
 
Tre tips som tillsammans tar 7 minuter att göra. Bra för den spontana julfesten eller när svärmor ringer på dörren och vill fira jul i förskott.
 
Bilder: Henrick Eriksson
 

Kommentarer

Therése S sa…
Så fint och bra tips =)
Kram // Tess.