Muffinsjärn?

 
Som du märkt bakar jag muffins på löpande band. Jag har funderat på ett muffinsjärn, sk.a. muffinmaker, det är nog en apparat som jag skulle använda ofta då jag gör muffins iallafall varannan vecka, om inte mer. Har du provat ett sånt förut?
 
Jag har hittat en på Lagerhaus och en på Tretti.se och båda hamnar runt 300 kr styck, vilket inte är farligt tycker jag. Det verkar så enkelt och det är riktigt smart. När jag kollade på Lagerhouses sida blir man ju ännu mer sugen på att skaffa ett sånt järn, då man ser alla glada muffinsformar dom har.
 
Har du testat eller har en sådan får du gärna lämna en kommentar och säga vad du tycker.
 
Bild: Lagerhouse (rosa) Tretti.se (svart) muffins: Henrick Eriksson

Kommentarer

Efter behag sa…
Hej på dej

Ja jag har en muffins maker. Den köpte jag för att ha i våran båt. Funkar jättebra, jag har använt muffinsmix när vi är i båten, halva paketet är lagom . En liten kul sak som inte är så dyr. Resultatet har alltid blivit bra, inte några gigantiska muffins men helt okey.

Ha de/Ann-Louise
Anonym sa…
Fantastiskt trevlig blogg! Välskrivet och inspirerande och inte pluttinuttigt! helt i min smak. Här kommer jag att kliva in ofta!

Hälsningar Petra Åberg
Anonym sa…
Har inte testat men vill ha, älskar gadgets... /E