Min pappas dag

 
Min far säger att farsdag bara är kommersiellt trams, vilket han har rätt i tycker jag. Det blir en handelshysteri runt dessa dagar så det är galet. Ibland tycker jag det är konstigt hur vi rusar genom livet och behöver en speciellt namngiven dag för att bli påmind att du har en fantastisk far (eller mor). Att man inte uppmärksammar det oftare, eller säger det till dom hur fantastiska de är. Du är fantastisk pappa. Jag är stolt över att ha dig som far.
 
Idag vill jag ge min far krasse, som är hans favoritblomma, på denna uppmärksammade dag. Nu bor han långt från mig, uppe i Dalarna, men finns ändå vid min sida i vått och torrt. Speciellt nu när jag kämpat mig igenom trasiga ryggar, renoveringar, borrelia och annat jobbigt som varit en period. Han har hjälpt mig med renoveringen, släpat virke och massa annat.
 
Jag är otroligt glad att jag har min far i mitt liv och vid min sida, och det är synd att jag inte säger det till honom oftare. Det är lätt att säga att man ska bli bättre på det, sen kommer vardagen och livet rusar framåt. Skärpning Eriksson.
 
Jag tänker inte skicka ett förtryckt farsdagskort, eller en slips (som han aldrig skulle använda för annat än att knyta ihop nåt hundstängsel med) eller någpt annat, för jag vet att han inte vill ha det. Jag ger honom Krasseblommor istället på en bild.
 
Bild: Henrick Eriksson

Kommentarer

Fint, Henrick! Instämmer så med dig i dina ord, inte bara på denna dag utan alla dagar.
Kram
Vilket fint inlägg. Och vilken fin blogg du har.

Ha en fin dag!
Bull farmor sa…
Tror nog att din far är stolt över dig också!!! kram
kram på dig Henrick! Du skriver verkligen en jättebra blogg. En polare till mig länkade den på facebook för ett tag sedan och nu följer jag din blogg varje dag efter jobbet. Kan lixom inte låta bli :-) Du skriver så bra.

/Lina

kram <3


träningsblogg