Hur jag än vrider och vänder

 
Hur jag än vrider och vänder bordet så är köket litet. För att få lite mer utrymme att springa till kylskåpet så har jag nu vridit om bordet i matdelen.
 
Det funkar bättre tror jag, och det visar sig vad jag ska sätta dit för lampa, jag har en idé om en modell kycklingbur i bambu, men får se om jag hittar en mindre modell som jag kan få upp två utav.

 
Under tiden blir det spotlights och tända ljus på bordet. Jag har en fundering på att måla om köksstolarna i en turkosgrön färg också. Först måla dom vita för att lägga på ett turkosgrönt lager. Efterbehandla med lite stålull och sandpapper. Just turkosgrönt fungerar riktigt bra med trä, vitt och svart. Som vanligt så sover jag på saken och ser om det är samma bra idé i morgon.
 
Vad tycker du? Ska jag göra stolarna lite mer "vintage" i någon färg?
 
Bilder: Henrick Eriksson

Kommentarer

Linda sa…
Ja, jag tycker absolut du ska måla om stolarna. Blir jättefint till bambulamporna också. Ser fram emot efter-bilder :)
Maria, Laholm sa…
Jag gillar stolarna som de är idag, gillar din svart-vita stil. Dock är det ju snyggt med rätt turkosgröna nyans, det blir lite indiskt över det hela då med turkosa stolar och bambulampa. Jag vet hur det är att vilja gå lös på färg ibland och när tanken föds på förändring i färg är det liksom så svårt att släppa...kör på! Btw, följer din blogg och gillar den skarpt.
Erika sa…
Hej!
Var kommer bordet ifrån?
Ser ut att kunna passa bra i vårat långsmala kök... :)
Fint!

//E
Bordet kommer från Ikea. Enkel benstomme i stål med vit skiva som enkelt kan bytas ut. 399 kr om jag inte minns fel.